HTML

Érted Ugatok Állatvédő Egyesület blogja

Friss topikok

  • Érted Ugatok Állatvédő Egyesület: BeBe :-) Emlékszem rá. Egy közmunkás srác találta az utcán, ő értesített minket. Chipje persze nem... (2015.03.04. 20:52) Nem egyszerű

Abbie - mindenórás vemhes tacsika

2015.03.10. 21:36 Érted Ugatok Állatvédő Egyesület

Abbie, vagyis AB mint Artúr Brezsnyev, így nevezték el őt a Secondás lányok. Egészen pontosan róla van szó:

fenykep0169-1.jpg

Abbie egyszer csak megjelent Bátonyterenyén, és jelentkezett egy szabadidőközpontnál, hogy egy időre akkor ő most ott szeretne lakni. Az ott dolgozók megsajnálták, etették, fedett helyre engedték, és értesítettek minket, miszerint Abbie-nek megoldás kell. 

Elmentem, megnéztem, chip persze nincs, és Abbie láthatóan mindenórás vemhes. Szó szerint értsétek, bármikor jöhetnek a kölykök, ivartalanítás szóba se jöhet, ebben az állapotban én ezt már inkább állatkínzásnak nevezném. 

Nem nagyon tudjuk, mitévők legyünk, sem mi, sem a sportközpont dolgozói, sem a kutya. Szeretnénk segíteni, de nem tudjuk hogyan. Férőhelyünk nincs, pénzünk nincs. Abbie kölykeit, ha megszületnek, gazdihoz kell majd juttatni, és egy egyesület mégsem engedhet meg olyat magának, hogy chip és oltás, valamint örökbeadási szerződés és ivartalanítási kötelezettség nélkül indít el kölyköket. Abbie-t  majd ivartalanítani kell, szintén chipezni, oltani, a környéken lezajlott szopornyica-járvány miatt kombival is.

Ez most egy segítségkérés neki, a legjobb az lenne, ha jelentkezne olyan szervezet, aki vállalná Abbie elhelyezését és a fentiek lebonyolítását, persze tudom, ennek kicsi az esélye, de mégiscsak, hátha.. termetét tekintve kisebb tacskó méret, fiatal, 1-2 év körüli, kedves, pusziosztós, jópofa kutyus. 

Érdeklődni az Érted Ugatok elérhetőségein, 06706311138, 06204656674

Előre is köszöni a segítséget:
fenykep0174.jpg

Abbie

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertedugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr777258237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása