HTML

Érted Ugatok Állatvédő Egyesület blogja

Friss topikok

  • Érted Ugatok Állatvédő Egyesület: BeBe :-) Emlékszem rá. Egy közmunkás srác találta az utcán, ő értesített minket. Chipje persze nem... (2015.03.04. 20:52) Nem egyszerű

Heti élménybeszámoló - 2015. 30.hét

2015.07.26. 21:24 Érted Ugatok Állatvédő Egyesület

No hát új oldal, új rendszer, a hét legfontosabb híre, hogy elkészült az immár hivatalos Facebook oldalunk :-) A dolog története annyi, hogy amikor pár évvel ezelőtt regisztráltuk az egyesületet a legnagyobb közösségi oldalra, gondolkodás nélkül magánszemélyként tettük ezt (hogy bejelölgetős legyen), eszünkbe sem jutott szervezetként (lájkolós) oldalt készíteni. Idáig nem is volt ezzel semmi gond, talán csak annyi, hogy amikor elértük az 5000 fős ismerős limitet, onnantól csak követőként tudtak csatlakozni hozzánk, nem is olyan rég azonban egyszer csak nem engedett be az oldalunkra az FB. Felkértek minket, valódi személynevet használjunk az oldalhoz, ha már személyként regiztük, így Szilvi átírta a saját nevére, amit most 60 napig nem lehet megváltoztatni. Egyébként is tervbe volt már véve, hogy kellene egy szervezeti oldal is, csak hát akkora munka feltölteni rá a tartalmakat, hogy halogattuk, amíg csak lehetett, de hát most már nem lehetett tovább. Szóval a lényeg, lájkoljátok gyorsan, mert nagyon örülünk ám neki, hogy kész, áttekinthető, és az albumok között a legtöbb gazdikereső kutyusunk ott van :-) Itt a link:

https://www.facebook.com/pages/Gazdikeres%C5%91k-%C3%89rted-Ugatok-%C3%81llatv%C3%A9d%C5%91-Egyes%C3%BClet/227058764169166?pnref=story

Előre is köszönjük!

Azonban, annyira tetszik az átláthatósága, hogy úgy döntöttünk, csak a gazdikereső kutyusoknak lesz rajta albuma, és semmi más, ezért hetente az egyéb történésekről inkább írunk blogot, hogy továbbra is tudjatok nagyjából mindenről, ami nálunk történik.

No nézzük.. Próbálom tartani az időrendet, a hét első felében csak némi kaja-kiszállítmányozás történt az ideigleneseinknek - ami persze teljesen uncsi, kár is beszélni róla, bár ha egyszer látnátok, amikor a pincelépcsőn mászok fel úgy 20 db konzervvel a kezemben, lehet okozna némi derültséget - aztán szerdán került sor Picúr, a beagle ivartalanítására, akit két hete olyan gyorsan örökbe fogadtak, hogy feleszmélni sem volt időnk, nemhogy megműttetni :-) Sebaj, lefixáltuk az időpontot, majd a gazdi beviszi a rendelőbe, aztán a megfázása miatt egy hetet csúszott a dolog, de szerdán szerencsésen túlesett rajta. Ő volt az a kutyus, ha emlékeztek rá, akiről végül lemondott a gazdija, szerintünk szuper helyre került, íme egy fotó a kisgazdival:

 

gazdis.jpg

Aztán pénteken Dorzánál jártunk, akik rendszeresen követnek bennünket, ismerik a sztorit, ő az a fekete német juhász, akit Dorogháza határában tettek ki, és napokig nem mozdult onnan sehová. Amikor értesítettek minket, rekord gyorsasággal - egy nap alatt - lett gazdis, persze bevállaltuk a chipezését, összes oltását, ivartalanítását. Pénteken kapta a soron következő szurit, nagyon szeretik őt, kérdeztem, hogy nem lett-e szökős, a válasz az volt, hogy még a nyitott kapun se megy ki. Eszembe jutott a saját elkényeztetett kutyám, akire, hát, hogy is mondjam nem ez a jellemző, és viccből megkérdeztem, nem akar-e cserélni. Válasz: dehogy akarok, amióta Dorza itt van, mindenben szerencsém van. Hát, mit is mondjak? Jótett helyébe jót várj. A sorstól mindig visszakapja az ember a jót is, rosszat is.

Péntek este pedig újabb ivartalanítás, Daniel (Pötyi) következett, Szeberényi Zsuzsi egyik védence. Minden rendben ment, nagyon csini a gallérban, itt a fotója:

ivart.jpg

Ezúton szeretnénk megköszönni Deák Andris apukájának, hogy bevitte Danielt és Zsuzsit a rendelőbe, és műtét után haza is vitte őket :-)

A hétvégén pedig az oldalszerkesztés jegyében telt, még egyszer, lájkoljátok kérlek, és osszátok az albumokat, hogy gazdisodjanak a kutyáink, és érezzünk, hogy nem dolgoztunk vele hiába!

Jövő héten jövünk az újabb eseményekkel, szép hétfőt holnapra mindenkinek, és vigyázzatok magatokra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertedugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr917656946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása